FÖR FÖRENINGEN

Välkommen till föreningssidorna hos Göteborgs Ishockeyförbund!
Här till vänster kan du hitta det mesta du och din förening kan ha nytta av.

Under rubriken "Starta förening" hittar du instruktioner hur du gör för att starta en ny förening. Att starta en ny förening är en process i flera steg, du hittar info om det du behöver göra och kan klicka dig vidare till rätt ställe under det här avsnittet.

LOK-stödet (lokalt aktivitetsstöd) är till för att stödja ungdomsverksamheten (åldrarna 7-20 år) i föreningen.  Alla idrottsföreningar anslutna till Göteborgs Ishockeyförbund har rätt att söka lokalt aktivitetsstöd. Du hittar information om LOK-stödet och länkar om hur du ansöker och redovisar under rubriken "LOK-stöd".

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund, SISU erbjuder en mängd utbildningar till föreningarna. Under avsnittet "SISU Idrottsutbildarna" kan du läsa mer och klicka dig vidare till deras utbud av utbildnings- och utvecklingsinsatser.

Uppdaterad: 31 OKT 2014 14:41