GP satsar på Hockeytvåan

21 NOV 2018 10:42
Nu vill GP-sporten fortsätta att uppmärksamma den lokala idrotten genom att ta ett grepp på hockeyn med fokus på hockeytvåan. Fram till årsskiftet kommer nu GP-sporten att livesända matcher med 031-lokalen, där målet är två matcher per vecka.
  • Uppdaterad: 21 NOV 2018 10:42

GP-sporten satsar på Hockeytvåan
Under den gångna säsongen har GP-sporten tagit ett lyckat grepp med den lokala fotbollen i Göteborg. Förutom nyheter och reportage, så har det också inneburit 50 livesända matcher ifrån breddfotbollen på herr- och damsidan.

- Vi vet att hockeyintresset är oerhört stort i Göteborg, men bortsett från några nedslag hos de lokala klubbarna så är det Frölunda som får nästan all hockeybevakning, säger GP-sportens chef, Ulf Niklasson.

- Oerhört roligt att GP-sporten fokuserar ännu mer på den lokala idrotten och att hockeyn nu får större utrymme i den hårda mediala konkurrens med alla elitlag i alla sporter som råder i Göteborg, säger Patrik Norman, kanslichef på Göteborgs ishockeyförbund.
Exakt vilka matcher och hur planen för livesändningarna ser ut, kommer vi att återkomma till inom kort.

Tveka inte att höra av er till nedan med frågor och eller synpunkter.
Ulf Niklasson
GP-sporten, 031-62 43 16