Traineeträff

13 DEC 2018 08:01
Tisdagen den 27:e november samlades 12 unga, lovande och motiverade föreningsdomare från föreningar runt om i Göteborgs distrikt.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2018 08:01

Detta var en uppstartskväll av traineeverksamheten för unga, lovande föreningsdomare. Denna kväll var endast teoretisk, där diskussioner varvades med fältstudieuppgifter under J20 Elit matchen mellan Mölndal Hockey och Tingsryd AIF.

Detta är ett led i att försöka höja nivån än mer på våra föreningsdomare och ge dom en, än bättre utbildning. Dels för att kunna utvecklas som domare och förhoppningsvis även så småningom börja döma som distriktsdomare. Men även att miska steget upp till distriktsnivå för dom som sedan väljer att gå vidare till att bli Distriktsdomare så småningom.