Nyheter från SF

Småkronorna/Team 18:s trupp uttagen till turnering i Sundsvall, Kovland och Njurunda 6-10 november.

Juniorkronorna/Team 20 spelar turnering i Helsingfors, Finland, den 8-10 november 2019.

Damlandslaget U18 spelar tre landskamper mot Finland i Bahcohallen, A-hallen, Enköping, 7-9 november.

Damkronorna gör sig klara för kommande landslagsläger och turneringen i december.

Sveriges Team 17 spelar i 2019 World Under-17 Hockey Challenge i Kanada den 2-9 november.

Stickan Kenne har sammanställt de finaste porträtt- och lagbilderna i ett stort, lyxigt och påkostat bokverk.

Tommy Boustedts krönika

(2019-10-08 10:16)
Säsongen är äntligen igång på allvar. Det är äntligen dags att få chansen göra det vi alla längtat efter sedan i våras nämligen att spela hockey igen.

Pojkarnas slutspel i TV-pucken startar torsdagen den 31 oktober.

Flickornas slutspel i TV-pucken börjar fredagen den 1 november.

Totalt deltar 10x46 U16-spelare på Svenska Ishockeyförbundets utvecklingscamper för pojkar U16.

SIF och HA är nu överens om att förlänga sitt samarbetsavtal till och med säsongen 2024/2025.

Här bifogas resultat och matchfakta från söndagens kvartsfinalkvalgruppspel i Skövde, Mariestad och Lidköping.

Här bifogas resultat och matchfakta från lördagens kvartsfinalkvalgruppspel i Skövde, Mariestad och Lidköping.

Resultat och matchfakta från fredagens inledande kvartsfinalkvalgruppspel i Skövde, Mariestad och Lidköping.

E-post: info@gbgif.se