LiveArena

”LiveArena Hockeysverige” är Svenska Ishockeyförbundets nya plattform när det handlar om livesändningar, highlights, presskonferenser, utbildningar och mycket annat.

I ett abonnemang för LiveArena Hockeysverige, säsongen 2014/2015, ingår tillgång till alla seriematcher från U9 upp till J20 från 170 arenor, men även rikstäckande turneringar som TV-pucken och Stålbucklan.

Riksserien, U- och J-landskamper, ”Tre Kronor - behind the scenes” är andra exempel på vad du som LiveArena-prenumerant kommer att kunna njuta av den kommande säsongen.

Rabatt för aktiva

Dock kan samtliga aktiva i hockeysverige, via Hockeykortet köpa ett säsongskort till kraftigt rabatterat pris.

Spelare, ledare och domare erbjuds ett säsongskort för endast 249 kr (ordinarie pris 499 kr), av vilka en femtiolapp går tillbaka till den aktives förening.

Alla matcher och evenemang sparas och kan ses i efterhand fram till 31 augusti 2015, lika länge som säsongskortet är giltigt. Och självklart kan du även följa allt via mobilen eller läsplattan.

Varmt välkomna till en spännande säsong med ”LiveArena Hockeysverige”!

- Vi ser en enorm potential i LiveArena Hockeysverige. Konceptet stärker svensk ishockey från grunden och dessutom ger det förbundet en möjlighet att utveckla oss på alla plan. Allt från utbildningar till landslagsverksamhet, säger Tommy Boustedt, generalsekreterare på Svenska Ishockeyförbundet.

En annan som ser potentialen i LiveArena är Mats Sundin, som från och med denna säsong är engagerad som ambassadör för LiveArena Hockeysverige:

- LiveArena är ett fantastiskt projekt som är bland det bästa som hänt svensk hockey! Jag ser det som en förmån att få vara med och bidra med mina erfarenheter och kunskaper och på så sätt betala tillbaka till svensk ishockey, säger Mats.

Uppdaterad: 06 APR 2017 14:03