GIF:s Nolltolerans

Upplägget av "nolltolerans" inom GIF:s ungdomsserier, från U-10 till J-20, fr.o.m. 07-08 ska vara att gällande regler skall tillämpas strikt, ledare och spelare ska acceptera d: o. Detta innebär i praktiken härvid ska;

Ledare
Får aldrig glömma att det är de som har hela ansvaret för sina spelares uppträdande. Dessa ansvarar naturligtvis fullt ut för ordningen i spelarbåset, skall respektera domslut utan syn- och/eller hörbara protester mot domsluten.

Spelare
skall respektera domslut utan syn- och/eller hörbara protester mot domsluten.

Publik  (supporters /föräldrar m fl)
Publik ansvarar hemmalaget för. Domarna skall rapportera till funktionärsbåset, i första hand, och till Göteborgs Ishockeyförbund (på matchrapporten), om arrangerande klubbs funktionärer i funktionärsbåset ej kan få publiken att sluta missköta sig.

För att läsa fullständig version av GIFs Nolltolerens, klicka på nedanstående länk:

Klicka för att ladda ner

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:00 Skribent: Johan Carlsson