Svenskhockey.tv

Svenska Ishockeyförbundet och LiveArena har sedan sju år ett samarbete i syfte att profilera och tillgängliggöra svensk hockey via livesändningar på webben. Merparten av alla sändningar är ungdomsmatcher, men via www.svenskhockey.tv kan man även se Dam, U- och J-landskamper, J20SuperElit, TV-pucken,, russinläger mm.

NYHET – helautomatiska produktioner
Svenskhockey.tv står inför en spännande säsong 2019/2020 där den största nyheten är helautomatiska produktioner. Ingen bemanning behövs, vare sig för att boka och publicera matcher eller för att producera dem, allt sköts med den nya helautomatiserade tekniken.

Här är målet att ha de första 100 hallarna installerade och i drift under säsongens uppstart.
Information om hur det går till har skickats ut till berörda föreningar. Hittar du inte den information vi skickat till er vill vi att ni kontaktar oss så snart ni kan.

För mer information klicka här

Uppdaterad: 06 APR 2017 14:03 Skribent: Johan Carlsson