Hem / Nyheter från GIF / Nyheter från Göteborgs Isho... / GP puckens grundspel - Skjuts fram

GP puckens grundspel - Skjuts fram

Det har hänt mycket de senaste dagarna med strängare restriktioner från Folkhälsomyndigheten i vår region och det påverkar alla och även vår sport.

Vi har kommit fram till att gruppspelet i GP-pucken inte kan genomföras helgen v47 eftersom de strikta restriktioner i Västra Götaland gäller fram till torsdag 19/11 och Halland gäller de fram till tisdag 24/11.

Vi vill att alla lag som anmält sig ska vara med och spela och inte exkludera några föreningar och lag.

Vår största ambition och målsättning är att genomföra GP-pucken för våra ungdomar, och beslutat följande:

• Gruppspelet flyttas till helgen vecka 5 2021 ”Lördag B2, C2 och söndag C1, D1”
  • Slutspel kommer spelas helgen vecka 9 2021 ”Lördag B2, C2 och söndag C1, D1”
  • Tjejerna GP-puck spelas som planerat lördagen den 30 januari 2021

Framåt kortsiktigt:

• GIF kommer bjuda in 1-2 föreningsrepresentanter (från alla föreningar som är anmälda) till ett digitalt möte måndag den 9/11 kl. 16:00 för att planera och lägga ”pusslet” med arrangörer.
  • Cupmötet med B2-ledare flyttas till tisdagen den 19 januari 2021.