Beslut gällande den Regionala serieverksamheten

10 NOV 2020 10:03
  • Uppdaterad: 10 NOV 2020 10:03

Tävlingskommittén i Region Syd har i och med de lokala restriktioner som finns i våra sjukvårdsregioner beslutat att återstarta de regionala serierna i Region Syd tidigast den 2 januari 2021 såvida de lokala restriktionerna tillåter det.

Tävlingskommittén beslutade även att inga s.k. All-serier kommer att spelas utan i de brutna serier som finns kommer att spelas vidare i grundserie, uppskjutna matcher i grundserierna kommer att flyttas till januari, om det skulle bli för lite matcher så finns möjligheten att lägga till omgångar, skulle det däremot visa sig att det inte går att spela klart grundserien så kan man även stryka omgångar.

Allserier är AllTvåan, AllTrean, J20 Ettan, J18 Ettan, U16 Topp 5 samt alla vår/fortsättningsserier.

För fullständig information klicka på nedanstående länk:

Beslut gällande den Regionala serieverksamheten