Hem / Nyheter från GIF / Nyheter från Göteborgs Isho... / Utvecklingsträningar -04

Utvecklingsträningar -04

Här kommer indelningen för kommande utvecklingsträningar för spelare födda -04 i Göteborg. Fantastiskt kul att över 180 spelar från 15 olika föreningar väljer att delta och totalt är spelarna indelade i 6 olika grupper fördelat på 1h is inkl. 20 min.

Fördelning utvecklingsträningar, hittar ni på denna klickbara länk.

Några viktiga saker som till föräldrar och spelare!

1. Detta är ingen uttagning, inga bedömningar sker under kvällen och ingen nivåindelning ligger bakom gruppindelningen
  2. Inga föräldrar i omklädningsrummen eller i gången utanför omklädningsrummen, föräldrarna sitter på läktaren under träningen och skall delta på informations delen (20 minuter)
  3. Informationen sker enligt utsatt tid och äger rum vid trappan vid huvudentrén i Frölundaborg
  4. Inga samtal till undertecknad eller till någon annan ledare innan träningarna, vid frågor besvaras dessa via er som är kontaktpersoner i resp. föreningen
  5. Inga byten av grupper kommer att beviljas, vid återbud meddelas detta till kontaktperson i resp. förening
  6. Vattenflaska (fylld vid träning), komplett hockeyutrustning (inkl. damasker) + slipade skridskor skall tas med (vi slipar inga skridskor på plats)
  7. Träningströja lånar man på plats, listor inkl. vilken färg man lånar sitter på omklädningsrummet
  8. Tröjan hängs upp på galgen, rättvänd och sen på tröjvagnen efter träningen.
  9. Alla städar sin plats i omklädningsrummet, de 3 sista tar det som är kvar (men skall således inte vara något)
  10. Ljudnivån är normal, inga mobiltelefoner används från att ni kommer till träning tills allt är slut och ni åter är utanför Frölundaborg. Förvaras tyst i stängd ficka om den tas med (gäller alla spelare)
  11. Klubbor (gäller alla) ställer ni utanför omklädningsrummet och även i Frölundaborg gäller att ingen spel med klubbor sker inomhus.
  12. Uppvärmda (gärna lite enklare fys) samt färdigombytta med träningströja på sitter ni i omklädningsrummet 10 minuter innan träningen börjar. Hjälm av och väntar på att tränarna kommer.
  13. Prata med varandra, heja på alla i omklädningsrummet innan träningen. OBS läs punkt 1 en gång till!
  14. Alla andra saker som är självklara gäller givetvis med 😊
  15. Vi reserverar oss för ev. felstavningar av namn, inget som vi i så fall medvetet har gjort. Vi får i så fall denna info. från ansvariga i föreningen senare.
  16. Står det fel position spelar det ingen roll, vi kommer inte spela helplan eller ha positionsträningar denna kväll
  17. Byter man ev. klubb innan dessa träningar (vilket man inte skall göra) behöver man inte meddela detta till oss
  18. Vi ser verkligen fram emot dessa träningar och viktigt att punkt 1-17 följs

Vi har alltid spelarutveckling i fokus! Skall vi ha kul, absolut!!!

Våra förväntningar, att alla gör sitt bästa samt att de som sitter på läktaren är positiva.

Ni som får detta mail skall inte svara på om ni tycker mitt mail är bra eller dåligt, ni skall sprida detta till berörda spelare i er förening.

Föreningstränare är varmt välkomna att delta på isen under dessa träningar!