Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna


SISU Idrottsutbildarna är idrottens egna studieförbund. Deras roll är att stötta föreningarna med utbildnings- och utvecklingsinsatser på både individ- och föreningsnivå. SISU Idrottsutbildarna är framför allt ett stöd i de frågor som inte är ishockeyspecifika.

Genom SISU kan föreningen få stöd att tex: skapa en rekryteringsplan för att få nya spelare eller ledare, utbilda sin styrelse kring föreningskunskap eller jobba med organisationsutveckling. Det kan också handla om att jobba med policyfrågor, få en föreläsning kring idrottsskador eller kost eller stöd i hur föräldrautbildning kan genomföras. 

En hel del av den verksamhet som ni bedriver vid sidan av isen kan genomföras som en sk Lärgrupp. På så sätt tillför ni både pedagogisk kvalitet till verksamheten samt att Lärgruppsverksamheten dessutom genererar ett ekonomiskt utbildningsstöd som kan användas för att få ner kostnaderna på alla tränarutbildningar era tränare ska medverka på. 

Vill ni veta mer om detta, kontakta Robin Svensson som är vår kontaktperson för ishockeyn på SISU Idrottsutbildarna. Han kommer gärna på ett föreningsbesök och berättar mer.

Kontaktuppgifter till Daniel: 

031 - 726 60 13, 070 - 926 58 13 

This is a mailto link

SISU Idrotssutbildarna Väst

 

Uppdaterad: 18 OKT 2016 12:41 Skribent: Johan Carlsson
Epost: This is a mailto link

svs_logo_right_250px

Genvägar


Hitta distriktsförbund (SDF)

 

Postadress:
Göteborgs Ishockeyförbund
Transistorgatan 5
421 35 Västra Frölunda

Besöksadress:
Marconihallen, Transistorgatan 5
421 35 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0317875141
E-post: This is a mailto link

Se all info