Hem / Tävling / Bestämmelser / Dispenser

Dispenser

Generella dispenser

Flickor - Ger flickor möjlighet att delta i seriematch med killar som är max två år yngre än sin rätta ålder. Ex. en A1 (U16) tjej får spela med B1 (U14).

Målvakter - Ger föreningarna möjlighet att vid behov, låna ner en max 1 års överårig målvakt utan särskild ansökan.

Övrigt - Enbart 1-års överåriga spelare tillåts delta i respektive åldersgrupp (om inte särskilda skäl föreligger).

Samtliga dispensasnökningar är personliga, namn och födelseår skall anges vid ansökan. Max tre stycken överåriga tilåts delta samtidigt per seriematch.

Ansökan skall skickas in av föreningens ungdomsansvarig till This is a mailto link

OBS! Dessa dispensregler gäller enbart vid seriespel administrerat av GIF. Gällande GP Pucken och Göteborgs Ishockey Cup gäller särskilda regler samt inga generella dispenser förekommer.